Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lunch



Träden står gröna
i storstaden
Jag flanerar omkring
Alla vet
Att Psyke
Är gudomligt vacker
Hennes själ
Är gåtan utan lösning
En hjort
utan språk
visar lusten




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-14 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP