Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JagSprangEnHalvMil(FörDig)

Du log,
(Men jag visste att du grät)
Jag torkade bort dina tårar,
och jag höll i din hand.
(Men inte så att du såg,
inte så att du kände det)
Jag gjorde det i smyg,
precis på samma sätt som jag älskade dig.

Jag sprang efter dig,
för att kunna fånga dig om du föll.

Jag skrev detta om och om igen,
för att försöka få dig att förstå.

Jag skrek,
(Men bara för mig själv)
Jag skrek att jag älskade dig.

Jag fångade dina tankar,
och föll för dina tysta ord.

Jag grät varje kväll,
och alla tårar var för dig.
(Jag har skapat ett hav på mitt köksbord)

Jag sprang en-halv-mil
(Tro mig)
Jag gjorde det,
gjorde det för dig.
(Men du kollade inte ens åt mitt håll,
du brydde dig inte ens)

Jag ska sjunga,
Utan ord

Jag ska spela,
Utan toner

Jag ska dansa,
Utan steg

Jag ska resa runt jorden,
för att bevisa att ingen är som du.
Sen vill jag höra dig säga orden,
det är du och jag från och med nu.
(Jag har modet nu,
modet som jag inte hade förut)

Ps.Om inte detta är kärlek,
visa mig vägen ut.




Fri vers av Parkbenksfilosofi
Läst 143 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-14 14:18



Bookmark and Share


  S~A •••
Låter som kärleken
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi