Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knäpparbaggen.

Ibland känns det som att vi är knäpparbaggar, helt hjälplösa,
Vi ligger där på rygg med fötterna mot himlen, helt energilösa.

Men sen när man samlat sig ett tag,
Fått energi och slutat vara svag.

Då som den lilla knäpparbaggen gör i nöd,
Vi knäpper till och landar på fötter igen,
Till nästa gång vi i samma läge hamnar,
Där kroppen och hjärnan känner sig som död.




Fri vers (Fri form) av Skaulu VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-14 14:37



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Knäpparbaggar är inte bara sådan som vänder på allt, de bits hårt också. En riktiga kämpar! Vi alla är! Bra jämförelse ... Metaforistiskt klockrent!
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Skaulu
Skaulu VIP