Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den fria döden går på gatorna.

 

USR säger att kompensationsförfarandet är monstruös och har utarbetat lagen för att stoppa dess effekter.

Meddelande från suppleant Stelian Ion

"Den fria döden går på gatorna, släppt av Dragnea och Nicolicea, och vi står med våra händer!

Jag har redan utarbetat lagen för avskaffande av den monströsa "kompensationsvädjan". Idag ger vi det sista formuläret och skickar det till parlamentet. Jag hoppas vi kan hitta någon i sekretariatet ...

För att vara tydlig: förslaget kom från regeringen med ett rättsligt filter, det var en form av villkorligt släpp, men slaktades av Nicolicea i suppleantskammaren. Vi motsatte oss, försökte tämja det med ändringar, vi attackerade det vid CCR men förgäves. En brottslig, men "konstitutionell" lag utkom. Om vi ??inte vill att oskyldiga människor dör längre, måste vi avskaffa det så brådskande! Ja, i det här fallet bör en GEO upphävas, eftersom det är nödsituationen: människor dör, kvinnor våldtas, rumäner rånas på gatorna av brottslingar släpptes för tidigt, utan skönsmässig bedömning.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-14 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP