Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet

Vad finns att vänta på
När vintern kommer
Vad finns att vänta på
När det blir vår
Vad finns att vänta på
När åldern kommer
Att varje dag ur sängen
Själv kunna gå

När vintern kommer
Och din brasa sprakar
När våren spirar
Och en knopp slår ut
När jag ur sängen
Reser mig och plirar
Och själv mitt kaffe kokar
På min spis
Då känns att åldern bara
Är en siffra
Min kropp
Fungerar ju på alla vis.
TACK!




Fri vers av Ove Aronsson
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-14 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ove Aronsson
Ove Aronsson