Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt andra liv!

När jag var växte upp brukade jag säga att jag var från Italien.
Att jag hade levt där, de vuxna ruskade på sina huvuden.

Pappa sa alltid, du har så livlig fantasi.
Kanske hade jag det, jag vet inte.

Det blev så att jag reste till Italien som vuxen.
En konstig känsla fick jag i kropp och själ.

Kände mig hemma där,
älskade dessa glada människorna som lever där.

Njöt varje ögonblick,
de är väldigt måna om sina bambinos.
Även sina äldre tar de hand om.

Kanske har jag levt där en gång , vad vet jag?




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-14 16:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tror att Du kom hem.
2019-02-15

  Marita Ohlquist VIP
En intressant och spännande upplevelse att känna sig hemma på en främmande plats!
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP