Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vill ha tillbaka

Jag vill ha tillbaka ensamhet och rymd
i ett omöblerat rum
dröjande doft av murbruk
nakna väggar
jag vill ha tillbaka tröskeln där jag stod
inför det ännu inte påbörjade
jag utkräver här och nu framtidens oinlösta löften
jag vill ha tillbaka träden
alla höga träden
svalkan under deras gröna skugga för jag brinner
jag törstar i förskingringen
jag vill ha tillbaka kroppens kattlikt loja krafter
sjön och alla stigarna i skogen
stigarna i kroppen
friheten och sjöns svala omslutande

                   jag kräver frihet

                                 jag vill ha mig tillbaka




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 339 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-14 16:50



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En sån innerlig önskan att det vibrerar
i orden. Måtte man njuta av livet och lusten medan man kan tänker jag..
2019-01-16

  Magdalena Eriksson VIP
morr och drakeld och känsla minsann som inte släpper ifrån sig livskraften utan kamp
i texten
finns
katten
2019-01-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så vackert och innerligt!
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger