Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En blomma stilla.

Jag ser en blomma stilla öppnad mot himlens ljus och denna blomma stilla rör sig sakta i vindars sus.            Varför finns du då du lilla, för våra blickar bara eller som en gåta på en stjälk i ett evigt krettsloppsvara?        Ja, jag ställer frågan av nyfikenhet och beundran inför din sköra skönhet väcks min stilla undran. Naturligtvis har ditt liv en större mening än så.         Och den jag bara anar                                i glädjestunder då och då.




Övriga genrer av Leko
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-14 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leko
Leko