Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besök

Så föll du till föga
Tappade sans
En tand för ett öga
En anhalt någonstans

Där mareld om natten
Drog nornornas garn
Över bläckfläckat vatten
Flöt ofödda barn

Bland tungor och tankar
Som dröjde sig kvar
Dit hävd kasta ankar
Till tiden som var

Fanns frihet och frände
Följde vågen sin gång
Den som evighet kände
Liksom längtan är lång




Bunden vers av Anna Helena VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-14 17:05



Bookmark and Share


    Bo Malte
snyggt!
2019-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP