Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schack - Haiku

 

 

livet är som schack

livets pjäser står på rad

du gör dina drag

 

gör du smarta drag

snart du gör någon schack matt

livet på bräde

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-01-14 18:48



Bookmark and Share


  M.Eta
Bra jämförelse.
2019-01-21

  Maria Sundelin VIP
Intressant liknelse
2019-01-21

  MALVAA VIP
GILLAR
2019-01-15

  Bodingen VIP
Jämställdhetsmyndigheten ser nog helst att alla spel slutar med remi he
2019-01-14

  Kungskobran VIP
Man kan ju alltid försök med en rokad

2019-01-14

  Cikoria Blå VIP
Funderar på vad jag är för er när schackfigur?
Springaren?




2019-01-14

  Per Drysén
Livet är en tävling
2019-01-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livets spel!
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP