Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fransk politiker föreslår demografiskt självmord

En fransk politiker föreslår demografiskt självmord: européerna måste avskräckas från att få barn att skapa plats för muslimska invandrare
Av admin:
Medan Frankrike blomstrar, säger medgrundsgränsen för den gröna parten att fördelarna med inhemska europeiska familjer bör elimineras för att få dem att få färre barn för att skapa "mer utrymme för muslimska invandrare".
Yves Cochet, grundare av Miljöpartiet i 1984, för närvarande en vald parlamentsledamot, hävdade under en intervju med Le Nouvel Observateur tidningen kvar till förmån för förslag som skulle leda till "demografiska självmord" nativa franska befolkningen. "Jag föreslår att vår politik som uppmuntrar till födseln, reverseras logiken om sociala förmåner för familjer. Ju fler barn du har, desto mindre fördelar kommer du att få till deras fullständiga eliminering efter den tredje födelsen, säger den franska politiken.
"När vi accepterar Neo-Maltusianism (den medvetna begränsningen av födseln - nr.) är vi snabbt anklagade för rasism och elitism. Av detta skäl säger jag tydligt att jag inte riktar mig mot de fattigaste länderna som producerar fler barn än andra ", förklarar Cochet.
"Tvärtom. Rika länder, som Frankrike, är de första som faller demografiskt. De är de med den mest förorenande livsstilen. Dessutom skulle begränsande födelser ge oss möjlighet att bättre ta emot muslimska invandrare som knackar på våra dörrar ", avslutade han.
Fransk politiker uttalanden faller under i länder som Italien eller Ungern, har konservativa regeringar vid makten bestämde under det senaste året, ökningen uppgår till potentiella föräldrar för att uppmuntra människor att skaffa fler barn.
Frankrikes muslimska befolkning redan står på nästan 9%, landet fortsätter att möta upplopp, terroristattacker och oroligheter till följd av den misslyckade integrationen av invandrarvågen.
Källa: activenews.ro




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-14 18:31



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Troligen han menar i en våndan tillstånd att muslimer är bättre föräldrar än européer.
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP