Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kan aldrig skriva något vettigt längre. allt blir lösryckt och ensamt som jag och när jag skulle skriva om min sista kärlek, den som tagit slut, började det handla om min första och båda två gör ju lika jävla ont.


min första eller sista kärlek eller dikt

hud rostar bredvid dig
(varför är du så vacker?)
hinner hänga min snara
innan du vaknar
och du viskar att man kan inte
sakna
något man inte vet
att man saknar




Fri vers (Fri form) av mollymakenna
Läst 267 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-01-14 20:18



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
ja tycker du skriver bra.
2021-06-08

  Ronny Berk
Begrundansvärt, ja !
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

mollymakenna
mollymakenna