Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korrupt

Någon har kört en skruvmejsel i hans processor
Ut kommer en loop av wingdings, bitar och saliv
RESTe? av s?å/nger b(lañ?at me? ?ö?a branrma0sr
Lyssnar du tillräckligt länge, tillräckligt noga
Sjunger du snart më?d




Fri vers (Fri form) av aloc VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-14 21:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ungefär som när man stirrar ned i abyssen - till sist stirrar den tillbaka.
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP