Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla maktgalna mannen

Den lilla mannen vill ha makten
han är maktgalen och ger sig inte
förrän han får sin vilja igenom..
agendan måste fullföljas till varje pris
det spelar inte någon roll om landet
håller på att förgås utav allt negativt
han ska bara fortsätta och föra den framåt
han är rädd att andra ska ta över och
hindra hans planering och göra om
ändra på saker som han har planterat
dra upp dess mångåriga rötter..
folk har fått upp sina ögon ser vem
han är och vad han går för
en diktator som älskar att köra över
som behandlar människor olika
som pratar om allas lika värde
men inte står upp för det alls
löften kan han inte hålla utan det
är mest svammel och tomma flosker
den lilla mannen är hårdnackad
han vill inte inse att hans tid är slut
han kanske borde lyftas ut ;))







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-14 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP