Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


KRUMBUKT

 

på en krumbukt få tukt

då atleten hamnade i smeten

spred sedan en märklig lukt

förskräckte esteten

som smet sen

utan att ha fått sig en flukt

 

men en politisk vendetta

fick ordning på detta

när de själva sig i smeten sätta

för den dåliga lukt blev istället odör 

och nu dem alla utan roder kör

då atleten var en som förför

med fladdrande ögonfransar 

och med egen sufflör

hon förtrollande magdansar

och hela grundsatsen förgör

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-14 21:58



Bookmark and Share


  Respons VIP
Tänker också på regeringsbildningens kaos. Men vem är i så fall atleten?
2019-01-18

  Anya VIP
Tänker på regeringsbildningen här...kanske tolkar jag alldeles fel? Skickliga rim.
2019-01-15

  Poeten Salvador VIP
Du är produktiv!
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP