Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sömmerskorna

Det är i mörkret vi finns
i tryggheten
På andra sidan fönstret hörs
inga skrik

Vi skålar för oss själva
i ensamheten
Med nålar syr vi en ny plats
en annan logik

Ex falso quodlibet
är vår enda lag
Från den föder vi gudar och vidunder
för vi är under
som förgör och
förtär
allt vi håller
kärt

Det är i mörkret vi finns
På andra sidan fönstret

Då som nu för alltid




Fri vers av Tillvaron
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-14 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tillvaron
Tillvaron