Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att tänka positivt på det som av livet är en givet kan stundom vara ett affirmerande stöd i sig ... ... så är det i alla fall för mig ... - i januari 2013 ... men så ock idag 2019 ...


När livet ej riktigt är...

... vad vi önskar att
det vore ibland
mellan alla våra tårar
och alla våra skratt ...

Det händer att
vi längtar till
nya vårar
med gemenskap 
och värme ...

... eller blott bara
någon att få hålla i hand ...

Det är det vi känner inom
i djupet av själens allra
innersta skrymsle och vrå
nu som då ...

Ty själar
själslig närhet förutan
ej får den kraft de behöver
för att kunna bära upp
och fylla våra kärl
med allt det
tro, hopp och kärlek
som vi behöver och vill
få skänka varann
medan tiden så ännu medger
och ännu ej är över ...

Ja, ungefär precis så
som det är
med all den kärlek
som flödar 
mellan sådana
som är ämnade för varann
så som det är
mellan dig och mig ...

Den där 
som inte någonsin tar slut
utan alltid räcker till
hur mycket vi än behöver
och en bra bit därtill ...

... när vi så vill ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-14 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP