Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära som en kärlek

 

 

Hon vände sig till sitt 

Innersta och 

besökte sitt hjärta 

Där finns små pölar av

sorg och glädje

 

Hon vaggade sitt hjärta

milt och sakta medan hon 

satte sig ner i stillhet. 

Betraktande en komplicerad 

historia som kunde ha ägt 

rum för alltid, men inte mer. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-01-14 23:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt vacker och stark, berörande på ett sätt som endast stor poesi är i stånd till..
2019-01-16

  Yrre VIP
Berör mig denna!
2019-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Matteus 11:28
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP