Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distans


De enklaste tingen är några
De några är färre ändå
De färre tingen är sköna
Och skönhet är svår att nå

Den varmaste kylan är vänskap
Den kyla som fryser till tö
Den tinande själen är hoppet
Och hoppet vill aldrig dö

Den mjukaste hårdhet är närhet
Den närhet som skiljer mest
Den fjärmade närheten lockar
Och lockelsen lockar till fest




Fri vers av R.M.Z.
Läst 657 gånger
Publicerad 2006-06-19 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R.M.Z.
R.M.Z.