Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken lekstuga det är i regeringshuset

En enda röra är vad det är i det huset
huller ombuller, upp och ner, ner och upp
omogna små troll som inte verkar ha någon koll
landet är i uppror, människor har fått nog
för mycket länge sen, över deras uppförande
men de lyssnar inte på folket, utan bara fortsätter
leka på i sin lilla inbördesbeundran lek
någon borde nypa dem hårt i öronen
ge dem smisk på ändan så de känner av
och tvinga dem ut i verklighetens vardag
tvinga dem leva bo i orosfyllda områden
tvinga dem leva på liten lön, tvinga dem söka
arbete i vård och omsorg, eller andra lågavlönade yrken
allför många har, de skulle tvingas smaka på!
nu får de sluta upp med att leka med fickorna
fulla av pengar, som vi skattebetalare står för
bägaren har runnit över, tiden har runnit ut
nu måste de bemötas med hårdhandskarna
tills de fattar vad de har ställt till med!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-15 00:23



Bookmark and Share


    Runsaasti täytettä
Tack för dina viktiga och högaktuella texter, mare.


Lars Bern har på ett tydligt sätt med sin osvikliga analytiska skärpa klätt av Nya Socialdemokraterna:

”Socialdemokraterna är numera ett yrkesnätverk för proffspolitiker, som har som enda mål att säkra sina befattningar. Därför bryr sig inte Stefan Löfvén om partiets gamla ideologi så länge (S) kan sitta kvar vid makten”

Makt korrumperar över tid. Och tid har S fått mer än något annat parti.

Den enorma rörelsen inom LO-kollektivet från S mot SD är ett uttryck för att allt fler LO-medlemmar ser att de med den globalistiska sjuklöverns politik håller på att trängas undan av det Nya Sverige.

Dessa samhällsbärare inom LO är inte längre, annat än som skattebetalare, en prioriterad grupp inom Nya Socialdemokraterna.

Åkesson börjar få sitt rostbälte.

Av denna sunda motreaktion har vi bara sett början i ett land som snabbt, genom påverkan från utländska kapitalstarka anti-svenska intressen, snabbt håller på att gå sönder i splittring, konflikter, kriminalitet, utarmad välfärd, dysfunktionalitet och konkursmässiga landsting och kommuner.

Till detta kommer en svensk journalistkår som in i det längsta undviker att beskriva den ansvarslösa migrationspolitikens konsekvenser för Sverige.

Situationen är bekymmersam. Och helt självförvållad.
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP