Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I en kärleksnovell

 

Långt över vindarna

flög min kärlek hem till dig

Det susade i lindarna

när du förklarade känslorna för mig 

Du gav mig tankarna som blev vackrare

som ville måla världen i ljus pastell

Jag tror att du fäste hos mig ett ankare

med en för poetisk kortnovell




Bunden vers (Rim) av Fem hjärtan VIP
Läst 526 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-01-15 00:20



Bookmark and Share


  aol
Så fint så nära ett bokmärke vännen
2019-07-22

  ResenärGenomLivet VIP
Varmt och kärleksfullt...
2019-05-04

  Solstrale VIP
Synnerligen fantastiskt diktat! Solskenskram! /;) denna kramensdag...
2019-01-21

  Stisse
Underbar dikt som ger mig hopp och en svindlande känsla av att kärlek gör allt möjligt.
2019-01-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker känslofylld kärlekspoesi, fint rimmad.
2019-01-15

  Lars Hedlin
Så fin och berörande rakt in i själen!
2019-01-15

  Rise Little One
Din fina text går rakt in i mitt hjärta. Tack vännen!
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP