Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snow Town

This January evening
Killing wind blows
needles of ice into my thoughts
Once I was kissed
by the moon
The moon tonight
half full and pallid
watches jealously
my frozen foot steps
In this Snow Town
I guess I´m lost
unable to find
a Shelter from the Storm tonight




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-15 07:24



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Månen ruvar halvfull och blek medan
du söker skydd och läger för natten.
Kort, rappt och koncist. Bra.
2020-07-03

    ej medlem längre
Du tar oss med in i ett vintrigt snölandskap med månen som enda sällskap. Det känns kyligt! Dra diktat på engelska!!
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP