Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÅT TÅLAMOD TALA MOD


STORMHERRE

 Underskatta inte min ilska

Mina vindar kan bli till storm

Jag är stormherre

När det behövs

Min ilska byggdes sten för sten

Sten för sten av tålamod

Så låt tålamod tala mod

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2019-01-15 08:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2019-01-16

  Öknens Ros VIP
mot stormherrens vindar är människan liten.
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP