Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


stRid

Jag vill lägga mina slitna skuldror över bart

Tänkte hon,

Låta yster grönt spira, rätt igenom kroppen.

Det är som djupfryst omkring bena nu, mörkt och 

Eländigt, svårgått och tungt.

Så kom det sig att livsfrön pillade ner av längtande

händer, jord kom över köksgolv och en trängtande

bröstkorg livandade en gloppig söndag någonstans

i norden.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-15 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP