Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sommarbild blir bra. In your faces, snow lovers!


VINTERN ÄR MÄNNISKANS FEL

vintern är människans fel

snöfallen kom sig av fallet

ångest har blivit vår del

blytunga tankar i pallet

snön är ett gissel, ett ok

våren en lisa för själen

man måste vara en tok

om man är vän utav tjälen

 

LARZ GUSTAFSSON 15/1 2019

 

Det är sjukt att älska snö.

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2019-01-15 09:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Välkommen
gröna, granna, sköna, sanna SOMMAR!
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP