Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
https://adevarul.ro/entertainment/muzica/fiica-10-ani-medici-romani-emigrat-trimisa-direct-finala-suedezii-talent-vedetele-juriu-lacrimi-momomentul-fabulos-1_5c3cec0bdf52022f759e3d51/index.html?fbclid=IwAR3J7wfhgTJshVNtVJKchzZOHqRRHNoomP8YIpW9L-6MtkyLaB7K


"Civilrättsligt ansvar"

"Civilrättsligt ansvar" kan krävas för att återställas Sverige!  som det blev som det blev efter flera decennier av olämplig partner på civilförsvaret kvarter, nu är som i London en stad av slaver, entreprenadernas kontrakt motto är allt ska gå fort och maximera vinster,

när jag gjort en kurs i civilförsvarets för 25 år sedan var inte många regler, MSB men det var tidligt hur ska tar dig vid liv genom sårbarhet på normal nivå, på landsbygder och i stor stad. Sedan till vidare utbildning graden av officer krävdes lojalitet osv.  

den broscher var en skam. Mr. i fråga har många kolleger genom sina arbetsplatser karriären som behärskar tekniken att skapa kaos berika sig på folket naivitet, en sak är klart Sverige gråter för det som skall komma...vad står för exempel till förmedling prisöverlevnad utrusning. Till hushållet?!

ja det märks att Mr., i fråga kan inte avslöja statshemligheter och är kommenderat till tjänster och börd: ”adel binder dig”/andel binder dig.

 
Övriga genrer (Journalistisk text) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-15 10:03Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP