Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nydöpta vyer!

Inget spår av mänsklig hand

Vildaste av natur

Nydöpta vyer av liv

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-01-14

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 424 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-01-15 10:04



Bookmark and Share


  aol
Gillad
2019-01-25

  Fem hjärtan VIP
Härligt att få uppleva en sådan plats..
2019-01-21

  lila fjäderblomman VIP
Låter som en fantastisk vy!
2019-01-18

    ej medlem längre
Mångbottnad och fantasieggande! Ett landskap att gärna vistas i.
2019-01-18

  Rise Little One
Härligt utsikt över något eller någon...
2019-01-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Med så få rader får man "nydöpta vyer av liv".Bra!
2019-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Platser att värna om i skövlingens tider!
2019-01-16

    ej medlem längre
Låter som en annan planet
fri från mikroplaster
och andra skapelser
av människohand
2019-01-15

  Anya VIP
Gillar dubbelheten här. Kan handla om en kropp eller om naturen...tänker jag.
2019-01-15

  ULJO
Naturens outforskade vyer
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin