Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tal - Haiku

 

 

ett två tre fyra fem

stavelsernas haikutal

att bindas ihop




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-15 10:51



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Finurlig
2019-01-15

  Per Drysén
Sanningens bindning av ord
2019-01-15

  Bodingen VIP
Eh...oj, har försökt men alla bara buar, men nån gång ska en haiku komma, även från mig he
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP