Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


- 1 grad :)


vita fjärilar dalar



lätt som en fjärilsvinge
dalar vita stjärnor
är det galaxernas andetag som faller
som gnistervita stjärnor från skyn
sakta får varje träd och gren
en värmande tröja
gömmer sig gör vårens bölja

och vi
vi värmer oss framför brasan
målar hopp och glädje i varje vrå
där spindelväven vistats
vi drömmer om vårens knoppande löften
och bäckens sprudlande sång

som får blommorna att sjunga
ännu en gång







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2019-01-15 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP