Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

Jag är ett löv på gatan

vinden är mitt öde


men Gud är ett berg


Både Gud

och Djävulen

säger ;Ge upp


så vem ska jag lyssna på

idag


kom tillbaka

säger hon


men det är försent

för jag ligger redan i en båt

som hissat segel


res inte

dit

eller dit

säger min mor

men jag har ju inget val


denna värld

är skör


och

an illusion

that will fade


själv letar jag efter sanningen

men når aldrig fram


om Gud vill

landar jag en dag

på min barndoms strand


men bönen lyder ju;

ske din vilja inte vår




Övriga genrer av Ali D
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-15 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D