Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glas

När han första gången lämnade henne den natten föll glas till golvet
Den andra gången skiljdes dem bara åt
En vind av energi blåste, det visste alla
Hon gick nattens korridorer fram, baddad i solsken
Ömsom fylldes glasen,
Framförallt tömdes dem
Dem andra rökte djupa suckar
Vi rökte himlavalv

En tredje gestalt fanns i närheten,
Han som alla andra sökte
Ena sidan i värmen,
Den andra djupt i en skrikande pöl
Vi alla såg inget,

Åter föll glas, åter fylldes nya
Det rörde inte vår, för natten nya, tillflyktsort
Vi dök alla ner i pölen,
Hand i hand
Sakta såg vi
Aldrig varandra




Fri vers (Fri form) av Adurge
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-15 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adurge