Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev



Brev. Hoppas du reagerar.
Bättre än en loska i ansiktet utanför din dörr
Surprise! Mig blir du inte av med din jävla fegis

Så brev. En stilla koncentrerad ilska utan en risk för svar och bortförklaringar och utan risk för att råka knulla istället för att vråla.
bättre än att se dig snett i ansiktet när du viker undan blicken av skam
eller låt mig vara låt mig vara låt mig vara utan konsekvenser för mitt agerande
låt mig vara en bra kille

Nej
Brev parfymerat med Eau de Grina i soffan på jobbet och förebråelser
Till början prydligt och sakligt skrivet med min finaste handstil
men i slutet poröst, geggigt och vad är egentligen poängen?

Brev. Posta ett brev och skicka iväg sorgen över det som inte blev








Fri vers (Fri form) av petrowskij
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-15 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

petrowskij
petrowskij