Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


storhet



är det så i mörkret blir allt oändligt
verklighet utvidgas vid kvällning
stadens linje ter sig annorlunda
iklädd solens hätta

orden lever sitt liv i vårt inre
även om vi putsar himlen klarare
skrynklar arkets yta
allt för att ge orden större mening
skuggor på sin kant
och ljuset på sin





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-15 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP