Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Streckgubbe

Vaknar mitt i natten
tecknar en streckgubbe

och tänker på kyrkklockan
och varför den aldrig spelar hey baberiba
för mig

vaknar mitt i natten
drar på mig ett par varma strumpor
och låter piller tysta tanken

med frågan om varför

varför
det blev jag

som valdes ut

denna gång




Fri vers av Virvelvinda
Läst 288 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-15 16:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och stark full av liv
2019-01-25

    ej medlem längre
Mycket stark. Gillar slutet som går att tolka olika, som spretar åt olika håll. Tycker om att du inte använder för många ord men ändå kan få dikten att lyfta och betyda.
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda