Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgen

sorgen är inte vacker
där finns ilska så stor att ögonen blir svarta
elak ton i röster
dömande tankar och ord
(egentligen är det barriärer)

sorgen är inte vacker
där hittar du ostädade rum
disk som legat i dagar, veckor
fett hår och kliande hud
fläckade kläder

sorgen är inte vacker
där saknas mening
ork är tillfälligt slut ingen vet när det är tillbaka på lager
brist på vätska
kvittar hur många glas vatten en häver




Bunden vers (Rim) av sehnsucht
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-15 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sehnsucht
sehnsucht