Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monsunregn

Tankar faller ner som
ett monsunregn
Trådar spinns i mitt sköra hjärta
smärtan så grå i vacker skrud
smyckad i pärlemor
Droppar fyller alla sprickor
nyanser av rött gror
förblindade grenar sträcker sig upp
hoppet blommar i varje knopp
För mig bort mer vinden
sjung en sång låt min klänning dansa bort min sorg
Ta mig till havet släck min törst badda min panna
mot ditt bröst
Få mig att glömma led mig hem låt vattnet skölja bort
mitt monsunregn




Fri vers (Fri form) av Davinci76
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-15 17:07



Bookmark and Share


    Camia
Åhhhhhhh så fin
2020-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Davinci76