Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text ÖVERSTYR. av Jack E. Gladh.


Kritik på en text (1805) rimmat






Här syns verkningen av glädje högst egen,
men som upplevare väl trägen,
övning ger som färdighet vid handen,
likt skrivelsen för blodade tanden,
likt bagaren rörande för o blandar degen.




Bunden vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-16 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP