Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stadium 22

Svart står skogen
fylld med träd.
Som kan ses av den
som i smärtornas
Gränsland lever.

Jag välkomnar mörkret
med min slutna famn.
Jag välkomnar ljuset
i djupet av min själ.

Med bönen
tankens kraft
kan få vingar.

© Bosse 15 januari 2019.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-15 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten