Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion


är i ditt mörka rum,

du berusar mig med en viskning,

och lägger din kropp över mig,

som ett helande täcke,

dina armar omsluter hela min längtan

och smeker mig bort från verkligheten,

du är värmen jag behöver,

I dina kyssar svämmar jag över och svävar bort.

Du är djupare än min själ mäktar med,

å jag vill andas in hela dig och aldrig lämna dig oberörd.

dina ögon ber om att få ge sig hän,

hela ditt väsen får allting omkring att blekna,

du utstrålar allt som jag behöver och vill ha,

du är min för en stund,

kisar emot ljuset,

vaknar upp ensam till en ny dag.......






Fri vers (Fri form) av Femme Fatale
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-15 20:52



Bookmark and Share


  danne //
vackert och uppslitande blir känslan som kommer farande till mig.

Fint skrivet!
2019-03-06

  M:tin
Vilken fantastisk dikt.
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

 Femme Fatale
Femme Fatale