Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TEMPELVÅRD

kroppen är Ditt tempel som ska vårdas

tio kilo bort - ett minimum!

från och med i dag blir buden hårda

uti detta sammelsurium

tack för att Du hjälper mig på traven

Du tar vid där min kraft ej förmår

kroppen ska förvisso ned i graven

men kanske inte än på några år

 

LARZ GUSTAFSSON 15/1 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2019-01-15 20:53



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Går bra om man har den tron.
2019-01-16

  objekt3
Du <3
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP