Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon går för att rädda sig

 

 

Hon behöver inga mer bevis 

 

Gråten rymmer 

ibland okontrollerat 

Hon ber andningen 

stilla sig genast men

den lyssnar sällan

och det smärtar

 

Hon befinner sig i en fas 

 

Hon står emot minnen

och värjer sig envist

Hon vinner lite mer yta

för varje dag

 

Hon vet vad hon behöver

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-15 23:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Aposteln Johannes skrev att kärleken inte består i att vi har älskat Gud utan i att Han har älskat oss.
2019-01-16

  Larz Gustafsson VIP
Framför allt vet Han vad du behöver.
Tänk att det står: "Förrän ett ord är på min tunga så känner du det till fullo" samt "Han förstår våra tankar fjärran ifrån".
Dessa bibelord har många gånger välsignat mig och fortsätter att välsigna mig.
Paulus skriver att bli blivit till fullo kända.
2019-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP