Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Girighet och falskhet går hand i hand.

Falskheten säger att "vi ska dela alla lika så vi allting tillsammans har",
Medan Girigheten berövar och bakom ryggen din allting tar.

Det sägs att man inte ska vara bitter,
Men det är i hjärtat besvikelsen sitter.

Att den vän du har, bakom ryggen din allting tog,
Medans han framför ansiktet ditt log.

Så girigheten och falskheten är ett verktyg,
Som gör dina nära och kära till fanstyg.

Men det är bara du själv som gör så du bra mår,
Så var stark och visa att du fortfarande framåt går.

Den giriges inre är avundsjuk och bitter,
Medans du själv kan vara stolt där du sitter







Fri vers (Fri form) av Skaulu VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-15 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skaulu
Skaulu VIP