Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömfångare

Snö.
Popcorn.
Frusna fötter.
Krossade drömmar.
Jag får kärlek om jag vill.
Den står rakt framför dig.
Kyss honom.
Jag kan inte.
Det är inte rätt.

Ibland undrar jag om det finns en förbrukningstid på
kärlek.
Min tid är slut.







Fri vers av Projekt överleva
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-15 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Projekt överleva