Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Typiskt

Jag var ju påväg
i säng
i tid
idag
igen
men...
Det blev ett "sen"

Härligt
besvärligt
och helt ärligt;
Jag vill vara uppe hela natten
i sällskap med katten.
I flödet av takten och tonen,
få ordet på bordet, och jag förstod det!

Att det skulle bli sent ikväll igen...




Fri vers (Fri form) av Ohappa
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-16 00:08



Bookmark and Share


    Bo Malte
...*L*
2019-01-16

  Domenico VIP
Tror vi måste lyssna till den inre emellanåt egensinniga viljan...det finns en substans och en kropp i de nätter du träffsäkert beskriver som ofta bär på nyttigheter för sinne o själ...
Så håll dig vaken!
2019-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ohappa
Ohappa