Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRLORADE DAGAR

 

jag har klistrat in mig

sedan löst upp mig

därefter tryckt ut mig

för att sedan manglas

då jag bubblat upp

strukit mig ur texten

förskrivit behandling

dementerat metamorfos

för att tvingas till hypnos

där avbrutits av mumlande

mötts av hymlande

ställts åt sidan 

fallit mellan stolarna

rest mig ur askan

för att kunna stå

rakryggad i stormen

fått i huvudet partitur

men haft med allt otur 

sedan snöat in

saknat spade

övergivgit alternativ

bortsett från möjligheten 

djupdykt i Atlanten 

utan skyddsnät 

nått botten

aldrig kastat in handduken

bara hängt upp mig

på omöjliga frågetecken

som sträckts ut till utropstecken

du har förbrukat dina dagar!!!

Va? kan inte höra det stormar här...

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Solstrale VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-01-16 00:15



Bookmark and Share


  aol
Känner styrkan överleva hålla kursen,
2019-01-28

  Lottie Ålhed VIP
Mycket humor läser jag in i texten och ett fasligt sjå Snyggt!
2019-01-17

    ej medlem längre
Tänk vad mycket människor går igenom i livet och gör, som andra sällan har en susning om.
2019-01-16

  Concordia

Oj, blev drabbad. Du diktar även mitt liv.

Kära syster, tänk vilket mirakel att våra fotsteg fortfarande gör märken i sanden.
2019-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Livskraft och överlevnad!

2019-01-16

  Quasimodo
En text med stor kraft och vilja i detta virrvarr av olika tillstånd och liv som vi går igenom som djupdyker och flyter på ytan!
2019-01-16

  Poeten Salvador VIP
Med en tickande klocka
2019-01-16

  WyS VIP
Korta slutsatser som visar på livskraft och mod!
2019-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP