Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINTER

mörkret faller ner
snön maskerar känslorna
insidan fryser

vintern täcker allt
våra sista soldagar
upplevdes inte

tystnad varje dag
dock letar vi ro vardag
aldrig lediga





Bunden vers (Haiku) av c_joel
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-16 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel