Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utveckling



Vår mörka
tradition
att blunda
i det irriterande
ljuset
av destruktiv
kraft
får oss att resa
till framtiden
genom tiden
låna ut våra hjärnor
till tekniken




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-16 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP