Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljan

Viljan vilar
ännu en tid
i vinterdvala
liksom allt det
som är fruset

Avvaktar
ljusets och
värmens
återkomst

För att sedan
med kraft åter
gro och växa





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-16 10:48



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fint här för viljan som väntar och vilar på värmens återkomst!
2019-01-17

  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig i din text!
Bra skrivet.
2019-01-16

    ej medlem längre
Fridfullt vackert!
2019-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP