Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valens ambivalens

Alla stridssignaler som blåses upp

gör att människor inte längre har en entydig uppfattning

om vad man ska rösta på

och gör att det blir något av ett lotteri

när det gäller vad man röstar på




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-16 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP