Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nytt år, nya marker


2019 händer

Nu har vi inträtt i året 2019 och ska färdas genom dess salar
som en flock hundar.
Med nosen i vädret ska vi söka ett spår att följa.
Vi ska hitta en boning och en trygghet i livet.
Vi ska hitta vår koja
och i cirklar varsamt trampa halmen på golvet.
Vi vill in i värmen.
Vår plats blir vår borg och där ska vi skydda flocken.
Valpar ska vaggas in i trygghet för att finna inre styrka.
Vad som än händer omkring oss
Ska vi kunna spänna vårt paraply
En vinge till skydd mot vind och kyla.




Fri vers av stift
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-16 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stift
stift

Senast publicerade
2019 händer
* Se alla